VIP Boxing Night

Šport
Prievidza

ASA FIGHTERS organizuje VIP BOXING NIGHT v Prievidzi! Hala Pavla Jozefa Šafárika sa otrasie v základoch a uvíta šampióna z Armenia Andranika Amiryan. Ďalej sa predstaví česko slovenské boxerské špičky, Toto si nemôžete nechať ujsť! Zapíšte si dátum 10.6. a príďte na profesionálny box!

Na našom VIP boxerskom galavečere, ktorý sľubuje nezabudnuteľný zážitok plný vášne, sily a špičkového športu. Pripravili sme pre vás jedinečnú udalosť, ktorá spája umenie boxu s luxusom a exkluzivitou.

Naše VIP vstupenky vám otvoria dvere do úplne unikátneho prostredia. Budete mať prístup do exkluzívnej VIP zóny, kde sa môžete stretnúť s prominentnými hosťami, trénermi a samotnými boxerskými legendami. Tento priestor vám ponúkne nielen možnosť sociálneho kontaktu, ale aj prvotriedne pohostinstvo, ktoré zahŕňa lahodné občerstvenie a vybrané nápoje.

Vaša VIP zážitok bude doplnený prvotriednym umiestnením vo VIP sektore, kde budete mať perfektný výhľad na ring a môžete sledovať súboje najlepších boxerov vo svojom žánri. Budete mať možnosť cítiť atmosféru každého úderu, každého víťazstva a prežívať emocionálne okamihy priamo z prvého radu.

Naši organizátori sa starajú o každý detail, aby ste si mohli užiť večer bezstarostne. Vychutnajte si výnimočnú atmosféru, energiu a nadšenie, ktoré boxovanie prináša, a prežite nezabudnuteľné chvíle v prostredí, ktoré prekračuje bežné očakávania.

Poradie súbojov sú starostlivo vybrané a pripravené tak, aby vám poskytli najlepší zážitok. Od štartu prvého gongu až po posledný víťazný úder, bude to večer plný nekompromisného športu, vášne a napätia.

Tešíme sa na vás a na to, že vás privítame na našom VIP boxerskom galavečere. Pripravte sa na nevšedný večer, ktorý zanechá stopy vo vašej pamäti.

Vstupenky

Odporúčané akcie