Finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára

Šport
Považská Bystrica

Štyri tímy, tri zápasy, dva dni a jeden víťaz. JOJ Šport Slovenský pohár v tejto sezóne premiérovo vyvrcholí finálovým víkendom za účasti kvarteta najlepších družstiev súťaže. V sobotu 9. a v nedeľu 10. decembra v Považskej Bystrici zabojujú o zisk pohárovej trofeje okrem domácich „panterov“ aj hokejisti Žiliny, Žiaru nad Hronom a Prešova. Príďte si vychutnať súboje popredných tímov TIPOS SHL, v ktorých pôjde o všetko.

Odporúčanie pre fanúšikov pri nákupe vstupeniek:

Z organizačných a bezpečnostných dôvodov odporúčame priaznivcom Žiliny, aby pre semifinálový zápas s Prešovom využívali sektory A, B, D a priestory na státie práve nad týmito sektormi. Pre fanúšikov Prešova bude prioritne určený sektor C a priestory na státie nad ním. Rovnako odporúčame priaznivcom Považskej Bystrice, aby na semifinálový zápas so Žiarom nad Hronom využívali miesta v sektoroch A, B, D a pozície na státie nad týmito sektormi. Pre fanúšikov Žiaru nad Hronom bude prioritne určený sektor C a priestory na státie nad ním.

Organizačné pokyny k finálovému zápasu zverejníme prostredníctvom komunikačných kanálov Hockey Slovakia a prostredníctvom klubových kanálov po tom, čo bude známe obsadenie finále.

Informácie v bodoch:
-  Predaj obmedzený na max. 4 lístky na jeden email cez www.ticketportal.sk
-  V kamennej predajni max. počet lístkov na osobu sú 4 lístky
-  Deti do 6 rokov majú bezplatný vstup  
-  Držitelia preukazov ISIC, ITIC a EURO26 majú nárok na zľavu zo vstupného vo výške 20% po preukázaní sa príslušným preukazom
-  Štadión sa otvára vždy 1 hodinu pred začiatkom zápasu  

Vstupenky

Odporúčané akcie